TÖRÖK NÁNDOR

HUMÁN MŰKÖDÉSI KÖLTSÉGEK TERVEZÉSE, TELJESÍTMÉNYÉRTÉKELÉS, MUNKAÜGY, MUNKAJOG, MOTIVÁCIÓ

Van egy mondás, miszerint az emberek szívéhez a zsebükön keresztül is vezethet az út. HR-szolgáltatásaink között olyan teljesítménymenedzsment rendszerre épülő stratégiai megoldást dolgozunk ki cégének, amelynek köszönhetően a munkavállalói motiváltabbak és elégedettebbek lesznek, ami nagymértékben elősegíti a tulajdonosi elvárások elérését.

Akkor kezdte a HR-szakmát, amikor Magyarországon még nem is volt HR-szakma. Eredeti végzettsége szerint gépészmérnök, 1984-ben diplomázott a debreceni Ybl Miklós Építőipari Műszaki Főiskolán. Műszaki ellenőrként kezdte pályafutását a munkaerőpiacon, nyolc évig ebben a pozícióban dolgozott a Debreceni Erőműben, aztán a rendszerváltás az ő karrierjében is fordulatot hozott. Megindult az állami cégek privatizációja, és a korábbi rendszerhez hű személyzetiseket ambiciózus diplomások váltották. Így lett Török Nándorból az E.ON tulajdonába kerülő, német szemléletet meghonosító erőmű HR-vezetője 1992-ben.

Mivel előtte Magyarországon nem létezett HR-képzés, a szakma hazai úttörői közé tartozott. Az induló emberi erőforrás-gazdálkodás szakterületen felsőfokú személyügyi szakképesítéssel bővítette ismereteit, később pedig az ELTE-n munkajogi irányban tanult, 2003-ban jogi szakokleveles mérnökként végzett. 14 éven keresztül dolgozott az E.ON-nál 400 munkavállaló HR-feladataiért (munkajog, jövedelemelszámolás) felelve, miközben a HR-stratégiai tervezés (személyi jellegű ráfordítások, létszámtervezés) és a HR-rendszerek bevezetése (munkakör- és teljesítményértékelési rendszer) tartoztak a legfőbb feladatai közé.

Később Budapesten a Fővárosi Gázművek HR-szolgáltatási osztályvezetőjeként 13 évet töltött el, miközben egy évig a megbízott HR-igazgatói tisztséget is elvállalta. Itt már 1800 fő tartozott a hatásköre alá, fontos feladata volt a stratégiai és operatív HR-tevékenységek irányítása. Ezen belül a szervezeti integrációk végrehajtása, a bérszámfejtési/munkaidő nyilvántartási rendszer bevezetése, a munkakör- és teljesítményértékelési rendszerek bevezetése, a humán költségek tervezése, illetve a munkajogi megfelelőség biztosítása, ÜT/Szakszervezeti egyeztetések lefolytatása.

Ezt követően az NKM Gáz- és Áramszolgáltatónál a HR-szolgáltatások országos működését irányította (3500 fő). Feladata volt a munkaügyi adminisztráció, több önálló jogi személy jövedelem-elszámolásának biztosítása, a munkaerő-kölcsönzéssel kapcsolatos feladatok, az érdekvédelmi szervezetekkel és Üzemi Tanácsokkal való együttműködés is.

Több mint 25 éves széleskörű HR-tapasztalattal, stratégiai gondolkodásmóddal és rendszerszemlélettel rendelkezik, különös tekintettel a változásmenedzsmentre, azaz a HR-rendszerek bevezetésére és a szervezet korszerűsítésére. Ennek ugyanúgy része a munkavállalók motiválása a hatékony teljesítményértékelési és premizálási szisztémákkal, mint a humán működési költségek tervezése és optimalizálása. Biztosak vagyunk benne, hogy a bizonyítottan legtapasztaltabb hazai HR-stratégák közé tartozó szakértőnk az Ön cégének is tud segíteni a hatékonyabb és rentábilis működésben.

SZAKTERÜLET

HUMÁN MŰKÖDÉSI KÖLTSÉGEK TERVEZÉSE, TELJESÍTMÉNYÉRTÉKELÉS, MUNKAÜGY, MUNKAJOG, MOTIVÁCIÓ

ÍRJON NEKÜNK!

ÍRJON NEKÜNK!

Ha Önt is érdeklik szakértői megoldásaink, töltse ki a kapcsolatfelvételi űrlapunkat!