MUNKAERŐ-KÖLCSÖNZÉS

Vannak, akik darabszámra mérik a munkavállalókat. Ennyi a napi norma a soron, ennyit kell teljesítenie az operátornak. A hibát ott követik el, hogy figyelmen kívül hagyják a tükörhatást. Ha a munkavállalót számokban mérik, akkor ő is így tesz a munkáltatóval. És ennek következményeként, ha máshol 50 forinttal magasabb órabért kap, mérlegelés nélkül távozik. Nem alakul ki a lojalitás.

A Humán Stratégiánál nemcsak megoldjuk partnereink létszámproblémáit munkaerő-kölcsönzés formájában, hanem szemléletmódot is adunk. Olyan helyzetet teremtünk, amiben a munkavállalók nem érzik magukat kiszolgáltatottnak, és elérhetik a saját személyes céljaikat. A számok mögött ugyanis mindig emberek állnak, akikkel foglalkozni kell.

Mi ezt tesszük, így amikor a Humán Stratégia munkaerő-kölcsönzési szolgáltatását veszi igénybe, akkor a 3M-met kapja tőlünk. Mennyiség. Minőség. Motiváltság. Mit jelent ez pontosan?

Mennyiség. Garantáljuk, hogy az igényelt létszámú munkavállaló cége rendelkezésére áll. Húszéves toborzási tapasztalattal, kiépült kapcsolatrendszerrel és a kelet-magyarországi speciális viszonyok beható ismeretével képesek vagyunk minden olyan munkaerőigényt kielégíteni, amelyet elvállalunk. Hosszú szakmai pályafutásunk alatt egyszer sem fordult elő, hogy emberhiány miatt kudarcot vallottunk volna egy projektben.

Minőség. Mielőtt elvállaljuk a megbízást, felmérjük, hogy pontosan milyen feladatok ellátására keresik a munkavállalókat. Ezután a toborzás során az elvárt készségeknek megfelelően választjuk ki a kölcsönzött dolgozókat, szükség esetén az oktatásukban, betanításukban is szerepet vállalunk. Ezáltal úgy érkeznek meg már az első munkanapra, hogy pontosan tudják a dolgukat és minden szükséges tudás birtokában vannak a minőségi munkavégzéshez.

Motiváltság. A Humán Stratégia alapvető értéke az emberközpontúság. Ez a szemlélet az elemünkből fakad, és valljuk, hogy a munkaerő-kölcsönzést másként nem is szabad csinálni. Kölcsönzött munkavállalóink személyes igényeire fokozottan odafigyelünk, és azt tapasztaljuk, hogy az emberséges hozzáállást lelkiismeretes és motivált munkával hálálják meg. Törekvéseink így elérik a céljukat, amiből partnereink is profitálhatnak.

A munkaerő-kölcsönzéssel hosszútávú stratégiát építhetünk és a rövidtávon égető létszámhiányt is orvosolni tudjuk. Bármelyikre van szüksége, használja a Humán Stratégia szakértőinek tudását és tapasztalatát. Tudja meg, milyen a cége specialitásaira optimalizált és teljes mértékben jogszerű munkaerő-kölcsönzés. Tegyen egy próbát! Vegye fel velünk a kapcsolatot!

SZAKÉRTŐNK

PAPP IMRE

ÍRJON NEKÜNK!

ÍRJON NEKÜNK!

Ha Önt is érdeklik szakértői megoldásaink, töltse ki a kapcsolatfelvételi űrlapunkat!