Papp Imre

TOBORZÁS, MUNKAERŐ-KÖLCSÖNZÉS

Megváltoztak az álláskeresői szokások, a régi módszerek már nem működnek. A legtöbb cég különböző portálokon hirdet, ami olyan, mint az utcán elhelyezett hirdetőoszlop – vagy szembe jön a jó jelölt, vagy nem…

Ha valaki 18 évig volt egy két fővel induló, majd több milliárd forintos éves árbevétellel rendelkező hálózattá fejlődő munkaerő-kölcsönző cég vezetője, akkor sok mindent látott. Mások ennyi idő alatt több helyen megfordulnak. Papp Imre büszke arra, hogy ő egy helyen tanulhatott, tapasztalhatott, fejlődhetett ennyi éven keresztül. A munkaerő-kölcsönzés a vérébe ívódott, hiszen anno projektvezetőként kezdte. A koordinációja alá tartoztak gyártó, termelő, feldolgozó, szolgáltató cégek, és egyetlen létszámigény teljesítésében sem vallott kudarcot. Arra a projektre, amit elvállalt, mindig ki tudott állítani megfelelő mennyiségű és minőségű munkavállalót.

Mondhatjuk rá, hogy menedzseralkat. Nem véletlenül bővítette ismereteit ebben a témában: diplomát szerzett alap-, majd mesterszakon műszaki menedzserként, illetve HR-menedzserként is. Erre született: egyszerre 100 dolog forog a fejében, és évekre előre gondolkozik. Ez volt a mozgatórugója abban a 18 évben is, amikor folyamatosan kereste az új kihívásokat. Proaktív szemléletének köszönhetően új üzletágak alakultak, épült, bővült a szervezet.

Az megszerzett vezetői tapasztalatával azt vallja, hogy a munkaerő-kölcsönzést úgy is lehet művelni, hogy a dolgozók ne kiszolgáltatottak legyenek ebben a viszonyrendszerben, hanem ők is elérhessék a céljaikat. És ezért a hozzáállásáért hálásak, amiből a partnercégek is profitálnak.

A leendő partnerek biztosak lehetnek benne, hogy a hozzájuk leginkább illeszkedő konstrukcióval kerül kialakításra a munkaerő-kölcsönzés. Papp Imre fontosnak tartja, hogy minden részletet ismerjenek a felek és az együttműködés közös célok mentén valósuljon meg.

Az új útvonalak és perspektívák keresésében állandó támogatást nyújt számára a gazdasági szereplők innovatív gondolkodása. Jelenleg a fő mozgatórugója, hogy olyan szakmai külső HR szolgáltatást nyújtsanak, amellyel a leendő partnereik stabilabb, taktikusabb és jobb munkaadóvá válhatnak. Ezért alapította meg a Humán Stratégiát.

Célja, hogy minden megszerzett tudását felhasználva és a megfelelő társakat maga köré gyűjtve úgy tudja teljesíteni a cégek létszámigényeit, hogy közben minden érintett ember marad – és annak is érezheti magát. Mert a sikeres munkaerő-kölcsönzés ilyen is lehet. Sőt, Papp Imre szerint ilyennek kell lennie.

Szemléletes példa erre, hogy egy belvárosi séta alkalmával egy arra járó férfi egyszer csak ráköszönt. Odalépett hozzá, megrázta a kezét, és megköszönte, hogy 2002–2003 környékén vele hozta össze a sors, mert ő szerezte neki azt a munkát, ami anyagi stabilitást és alázatot adott neki a munka iránt.

Papp Imre hisz az emberi kapcsolatok jelentőségében. Higgyen benne Ön is.

SZAKTERÜLET

TOBORZÁS, MUNKAERŐ-KÖLCSÖNZÉS

ÍRJON NEKÜNK!

ÍRJON NEKÜNK!

Ha Önt is érdeklik szakértői megoldásaink, töltse ki a kapcsolatfelvételi űrlapunkat!