RÓLUNK

Képzeljük el a HR-t úgy, mint egy nagy, kerek tortát. Ennek a tortának csak egy vékony szelete az, amikor azt mondjuk, hogy megoldjuk a cégek létszámproblémáit. Humán szolgáltatóként fontos küldetésünk, hogy stabilan és megbízhatóan biztosítsuk a munkavállalókat partnereinknek.

De a Humán Stratégiánál ez csak az első lépés.

Több mint 20 éve vagyok külső HR-szolgáltatóként segítője mind a vállalatoknak, mind az álláskeresőknek. Az eltelt időszak alatt több száz tárgyaláson vettem részt kkv és multinacionális cégek vezetőivel. Egyetlen projekt sem volt, amelyet a csapatommal ne tudtunk volna teljesíteni. Ennek a tapasztalatnak és know-how-nak a birtokában garantáljuk, hogy az elvállalt munkaerőigényt kielégítjük. A Humán Stratégiánál ennél azonban tovább nézünk.

Határvonalon állunk. Olyan külföldi befektetések indultak meg, amelyek a következő tíz évben át fogják rendezni Kelet-Magyarország gazdasági térképét. Mindez óriási kihívás elé állítja a helyi vállalkozásokat. Ami eddig elég volt, az mostantól kevés lesz. Aki túl akar élni, mi több, versenyképes akar maradni, annak hasonlóan fejlett megoldásokra van szüksége, mint amivel a térségbe érkező óriások rendelkeznek.

A Humán Stratégiát olyan szakértők szövetsége alkotja, akik a saját területükön a legképzettebbek közé tartoznak az országban. Ennek az egyedülálló tudásnak a birtokában nem előre csomagolt, dobozos megoldásokat kínálunk a cégeknek. Figyelembe vesszük a helyi viszonyokat és az egyedi specialitásokat, így személyre szabott megoldással állunk elő.

Nemcsak hozzuk a munkaerőt, hanem optimalizáljuk a termelést, motiváljuk a munkavállalókat és jogilag törvényessé tesszük a szervezet működését. Mindezt úgy, hogy végig az ember van a középpontban, hogy a munkavállalók jól érezzék magukat egy akár 100 százalékos kapacitással működő egységben. Mert egy sikeres szervezet életében minden az emberből fakad.

Ha egy teljes tortát is kaphat, ne érje be egy szelettel: használja szakértőink pótolhatatlan tudását és kérje a Humán Stratégia komplex HR-megoldásait.

Papp Imre, ügyvezető

Lépjen tovább a Szolgáltatásaink, Szakértőink menüpontokra.