JOGI MEGOLDÁSOK

Amikor a Humán Stratégia jogi megoldásait ajánljuk, akkor foglalkoztatáshoz köthető, rendszerben való gondolkodásról beszélünk. Ennek a jól mérhető célja pedig minden esetben az, hogy cége erőforrásokat takarítson meg és hatékonyabban működjön.

Elkészítjük vállalkozása teljes körű munkajogi dokumentációját, és igény szerint folyamatosan aktualizáljuk, ami – akár napi szinten változó – jogi környezetben nélkülözhetetlen. Nagy szakértelemmel és húszéves tapasztalattal kezeljük a munkajogi vitákat is. Mindez azonban csak egy szelete annak, amit rendszerben való gondolkodásnak nevezünk.

Akárcsak a fogorvosnál, cége jogi kérdéseiben is a legjobb és legköltséghatékonyabb megoldás a problémák megelőzése. Ehhez szükséges a Humán Stratégia által cége számára egyedi módon kidolgozott rendszer, amelyben minden szereplő számára jól érthető, tiszta viszonyok teremtődnek.

Belső szabályzatokban meghatározott iránymutatókat adunk, amelyekkel automatizáljuk a különböző jogi kérdésekre adandó válaszokat, így nem szükséges ad-hoc problémákkal ügyvédhez fordulni, mert a rendszerbe építve megtalálhatóak a válaszok, és ki vannak osztva a felelősségi körök. Ezzel cége időt, költséget és erőforrást takarít meg.

Jogi megoldásaink a partnercégekkel kötött megállapodások elkészítésére és a rendszerbe való implementációjára is kiterjednek. Ezzel egyszerűen tervezhetők az ügyviteli folyamatok, ami a feladatok kiosztását, nyomon követését és a végrehajtás ellenőrzését is leegyszerűsíti.

A rendszerben való gondolkodás a megelőzés része. Ennek előnyeit pedig duplán élvezheti cége. Egyrészt a munkavállalók jogi kiszolgálásának köszönhetően csökken a vitás esetek száma, ritkábban kell munkaügyi bíróságra járni és kevesebb negatív megjegyzés éri a céget, tipikusan az ellenőrizetlen közösségi médiában. Másrészt, ha alapvetően jó a hangulat a pontosan lefektetett szabályok jóvoltából, akkor a munkavállaló elégedettebb és jobban teljesít.

Nem a jog erejében hiszünk, hanem a jogi megoldásokban. Próbálja ki a szemléletmódunkat – megéri!

SZAKÉRTŐNK

DR. HELMECZI ANDRÁS

ÍRJON NEKÜNK!

ÍRJON NEKÜNK!

Ha Önt is érdeklik szakértői megoldásaink, töltse ki a kapcsolatfelvételi űrlapunkat!